Betal med fremtidens penge

Krøllede sedler og klingende mønter er på vej ud af din pung for evigt. For dyrt, for beskidt og for besværligt lyder dommene, der gør, at du lige så godt kan forberede dig på et kontantløst samfund - her betaler du med alt fra mobilen til et stift blik.

FORBRUG

Det gode gamle Dankort, sms-betaling og overførsler via mobilen. Det er blot nogle af de løsninger, som du allerede i dag kan bruge i stedet for kontanter. De seneste skrig fra den finansielle himmel er Danske Banks app MobilePay, hvor du blot overfører penge til en modtager via hans eller hendes mobilnummer. Swipp er en lignende løsning fra banker som Nordea og Nykredit, mens Google også vil lege med på den digitale bane med Google Wallet, der skal fungere som en digital pengepung. Derudover kan du i fremtiden forvente endnu flere opfindsomme løsninger i stedet for de krøllede sedler og runde mønter – forbered dig for eksempel på at betale med dit fingeraftryk eller med et stift blik i en scanner ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

 

 

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display