Bedste film for pengene

På få måneder er danskerne blevet oversvømmet af internetbaserede streaming-tjenester. Her åbnes en guldgrube af film og tv-serier - fra bare 79 kroner om måneden. Men hvad skal du vælge, og hvordan kommer du i gang?

FORBRUG

Hvis du har rundet de 40 år, husker du nok glæden over, at »der kommer en film i aften«. Det var en kollektiv begivenhed, når landets eneste tv-kanal nedlod sig til at liste halvanden times underholdning ind i aftenfladen. Siden fik vi flere kanaler og mulighed for at leje film efter eget valg – også på nettet. Men den hidtil største tv-revolution er kun få måneder gammel: I tiden op til jul væltede det pludselig frem med tjenester som Netflix og YouBio. Her betaler du et fast månedligt beløb for et kæmpe tag selv-bord af film og tv-serier. Altså samme alt du kan spise-model, der kendes fra musiktjenester som Wimp og Spotify.

Hvis du forventer samme enorme udvalg som inden for musikken, bliver du dog skuffet. Her er langt færre film på de virtuelle hylder, og det er meget forskelligt, hvad de enkelte tjenester tilbyder ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

 

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display