4 millioner solgte iPhones på 24 timer

Og det er kun i forsalg. Apple ser således ud til at nå sit mål om at sælge 80 millioner iPhones i 2014.

FINANS

Sidst Apple gav deres fans mulighed for at forudbestille en iPhone var i 2012, da iPhone 5 udkom. Dengang var verdens mest populære smartphone vokset fra 3,5" til 4". I år har Apple offentliggjort hele to iPhone-modeller, der er markant større, end hvad vi ellers har været vant til fra den californiske tech-gigant. Og nu siger Apple, at der er forudbestilt 4 millioner iPhones den første dag alene. Og det selvom telefonen endnu kun er udbudt i 10 lande. Til sammenligning blev der forudbestilt 2 millioner iPhone 5 i 2012. Det var en rekord dengang.

 

Mange analytikere og kunder har efterspurgt en iPhone med større skærm. Her har Apples største konkurrent i form af sydkoreanske Samsung længe haft en fordel med deres smartphones. Nu håber Apple at stoppe Samsungs fremgang ved at lancere to iPhone 6-modeller med skærme på henholdsvis 4,7" og 5,5". 

Hvor Apples aktie er faldet betydeligt ved tidligere lanceringer, ser det for første gang i lang tid ud til, at aktionærerne er tilfredse, da Apples aktie steg umiddelbart efter lanceringen af de to smartphones (og Apples smartwatch). 

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display