X Factor-dommer Thomas Blachman sætter sin luksus-bolig til salg

Du skal dykke meget dybt ned i lommerne, hvis du vil flytte ind i Thomas Blachmans 244 kvadratmeter store villalejlighed på Frederiksberg.

BOLIG

11,5 millioner kroner rækker desværre kun til et halvt hus på Frederiksberg. Til gengæld får du 244 kvm at boltre dig på - og en dejlig, lukket have midt i hjertet af den skønne og attraktive bydel. For de knap 12 millioner kroner får du så også seks værelser, et stort køkken/alrum, en anvendelig underetage, der er større end de fleste københavner-lejligheder og en grund, der måler 517 kvadratmeter. 

Lykkes det Thomas Bachman at få solgt villa-lejligheden til prisen, står han til at gøre en usædvanligt god handel. Han købte nemlig lejligheden i kølvandet på finanskrisen i 2009, da boligmarkedet var stendødt. Dengang gav han blot 6,7 millioner kroner for lejligheden. Han står derfor til at kunne sætte små 5 millioner kroner ind på kontoen, hvis det lykkes ham at sælge til prisen. Og som markedet ser ud lige nu, er der meget, der tyder på, at den karismatiske tv-vært og musiker for solgt til prisen.


Se alle billederne af Blachmans lejlighed her.

Tags

Anbefalede artikler