Udnyt boligens energi

TEMA OM BOLIGENERGI: Den grønne teknologibølge er blevet værd at ride med på. Stort set enhver husstand kan i dag dirigere energibesparelser direkte tilbage på familiens bundlinje - og samtidig sætte plusser ind på samvittighedskontoen.

BOLIG

Grøn samvittighed er sjældent en gratis fornøjelse. Men formår du at identificere de svage punkter i din boligs energiforbrug, ligger vejen åben for en kontinuerlig strøm af gevinster lige ned på din privatøkonomiske bundlinje.

Energieffektiviseringer er en investering i dit fremtidige rådighedsbeløb, og du kan i dag investere i en bred vifte af attraktive produkter: Lige fra jordvarme- og solcelleanlæg til lavenergivinduer og LED-pærer. Fælles for alle tilbuddene er, at du i første omgang skal investere et større beløb, før du ser hjemmets kilowatt-timetæller sænke farten. På de følgende sider præsenterer Penge & Privatøkonomi fire af de mest farbare ruter, du kan tage for at udnytte din boligs energi optimalt ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler