Spændende herskabsbolig i Sydfrankrig, med gode indtægtsmuligheder, kan overtages for 1,3 mill. Euro

Ejendommen ”Le Barry” Sydfrankrig er en 450 m2 stor herskabsbolig - Maison de Maitre - der fungerer perfekt både til privat brug og forretningsmæssigt.

Annonce

BOLIG

Renoveret med respekt for de historiske rammer, og indrettet med gæsteværelser, møderum/biograf, fitnessrum og swimmingpool, har ejendommen foruden privatbolig også dannet ramme om workshops og konferencer. Disse aktiviteter kan en ny ejer føre videre og dermed skabe en fornuftig indtægt. Eller drive andre former for egen virksomhed i inspirerende omgivelser, kun en times kørsel fra lufthavnen i Toulouse.

Samtidig vil familien nyde at bo i huset i større eller mindre dele af året, klimaet og livskvaliteten taler klart for det!

Beliggenheden er helt ideel, pragtfuld natur med alle muligheder for ridning, cykling, løb, kano, skisport mm.  Huset placering på bymuren giver på nordsiden direkte adgang til den idylliske middelalderby Montpezat-de-Quercy med små butikker og restauranter, på den anden side mod syd en frodig og helt privat have med swimmingpool og storslået udsigt. Quercy-området er det ægte og autentiske Sydfrankrig, fredeligt og langt væk fra de problemer man har oplevet i Paris og Nice-området.

Finansiering kan ske på attraktive vilkår ved optagelse af et Euribor lån i Nykredit, renten er tæt ved nul i de senere år, og afdragsfrihed i ti år kan opnås. Ejerskab i selskabsform i et fransk SCI (Société Civile Immobilière) kan være en fordel, især hvis der er flere ejere af ejendommen, idet overdragelse af anparter i et SCI sker enklere og med færre omkostninger.

Driften af huset og aktiviteterne vil vi gerne hjælpe med i en periode, idet vi gennem årene har opbygget et netværk af lokale folk der kan klare diverse serviceopgaver og vedligehold. Husets møblering, udstyr og AV faciliteter medfølger efter aftale. I husets garage holder en Mercedes E 320 -  velegnet til at køre gæster til og fra lufthavnen og til eget brug – den er også inkluderet i købsprisen på i alt Euro 1,3 mill.

Se flere fotos af huset og omgivelserne - og husets spændende historie 300 år tilbage - på www.lebarry.dk.  Du skal naturligvis vide meget mere om mulighederne, - send en kort mail til hph@interpartner.dk så tager vi en telefonsamtale og aftaler nærmere om besigtigelse af ”Le Barry”.

Anbefalede artikler