Stor succes for ny billig måde at sælge bolig

BoligaSelvsalg er et nyt alternativ til ejendomsmæglerne, og Boliga har allerede fået 369 boliger til salg den første måned.

BOLIG

Boligportalen Boliga lancerede den 9. april BoligaSelvsalg, hvor du selv kan sælge din bolig uden om mæglerne, og allerede efter en måned har de fået et solidt tag i markedet. 369 danskere har indtil videre sat deres bolig til salg med BoligaSelvsalg - svarende til 3,5 procent af de danskere, der den seneste måned har sat deres bolig til salg - og omkring 15 af sælgerne har allerede fået en underskrift fra en køber.

Hos ejendomsmægleren løber salæret hurtigt op i 30.000-50.000 kroner, og dertil kommer diverse udgifter til markedsføring, foto, tilstandsrapport, dokumenter og meget mere, så du snildt rammer 70.000-80.000 kroner eller mere.

Hos boligportalen Boliga.dk koster det 499 kroner om måneden at have sin bolig til salg. Via sitet kan du også tilkøbe tilstandsrapport, energimærke, advokatbistand til købsaftale m.m, men selv når hele pakken er betalt, lander den samlede pris under 17.000 kroner for et hus.

Som sælger står du selv for fremvisninger og har direkte kontakt med potentielle købere. Påtager du dig gerne det arbejde, er BoligaSelvsalg et oplagt valgt for boligsælgere. Alternativet for selvsælgere er Robinhus, hvor du ikke betaler en løbende månedspris, men i øjeblikket en startpakke på 2.995 kroner for de første seks måneder.

 

 

Anbefalede artikler