Stå tidligt op og få en god projektlejlighed

Det kræver forberedelse og gode nerver at købe en projektlejlighed. Læs her, hvordan du måske kan gøre et kup.

  Foto: istockphoto.com  

BOLIG

Der er gode handler at gøre, hvis du drømmer om en funklende ny lejlighed. Men det kræver, at du "står tidligt op" og måske endda vil købe, mens det hele kun er på tegnebrættet.

Sådan lyder et tip fra ejendomsmæglerkæden Home.

"De første købere kan opleve at få boligerne til gode priser, fordi vi ikke helt har lagt priserne fast i begyndelsen af et projektsalg. Samtidig vil vi også gerne have gang i salget, så derfor opnår de første ofte en fordelagtig pris. Især også fordi vi kan få en højere pris for boligerne, efterhånden som projektet skrider frem, og de næste købere kan se de færdige boliger," siger ejendomsmægler Per Mørkenborg, home LBH A/S, der har stor erfaring med udvikling og salg af nyopførte boliger.

Ifølge relationschef Mads Ellegaard fra Home-kæden er det også ekstra befordrende for salget, når der er flyttet folk ind i nogle af lejlighederne.

"Det giver liv til området og betyder, at køberne får mere lyst til at flytte ind i bebyggelsen," siger home-chefen.

Han understreger, at 3-D visualiseringer af kommende lejligheder i dag giver kunderne et langt bedre indtryk af byggeriet og lejligheden, inden det er opført, end for blot få år siden.

"Det kan ikke erstatte at se boligen live, men det er næsten som at være der selv, og hvis man køber tidligt i forløbet, kan man ofte selv være med til at præge indretning og materialevalg og få en bolig, der er mere personlig og altså alligevel billigere at købe," siger Mads Ellegaard fra home.

Tags

Anbefalede artikler