Skal du bygge til eller flytte?

Når pladsen bliver trang, vælger de fleste at købe et større hus. Men udgifterne ved at sælge og købe er så store, at mange i stedet bør bygge til. Stor guide.

BOLIG

For et års tid siden kunne den ikke trækkes længere. Børnene skulle have eget værelse, og de 85 kvadratmeter i Vanløse til Jesper og Signe Funch Boye og deres to børn var derfor ikke længere tilstrækkelige. Det efterlod familien med to muligheder; byg til, eller flyt til noget større.

»Vi valgte at få bygget en ny etage på vores bungalowhus. Det gjorde vi, fordi vi allerede ved købet af huset havde fået flere tegninger på mulighederne for tilbygning, byggetilladelse var på plads, og vi havde nogle ideer til, hvordan det kunne blive en perfekt løsning til vores behov. Vi syntes simpelthen også, at det kunne være spændende at udleve vores planer, « fortæller JesperFunch Boye.

Bag de blødere argumenter om at se drømmen blive til virkelige kvadratmeter lå også en række økonomiske overvejelser og flere måneders research.

»Det var ikke for at tjene penge, men det skulle heller ikke være en dårlig forretning. Så ville vi hellere købe,« siger han ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler