Se, hvor du gør den bedste hushandel

Sønderjylland har både de billigste huse og de største prishoppere, viser ny opgørelse.

BOLIG

Leder du efter hus, mens krisen kradser i privatøkonomien? Så flyt til Bredebro i Sønderjylland.

De har nemlig lige nu den laveste pris per kvadratmeter ifølge en opgørelse fra boligsiden Boliga.

Sidste år lå Bredebro nummer 287 blandt de undersøgte postnumre, men i år rykker de ned på den absolutte bundplacering som nummer 291.

Boliga har kigget på, hvordan priserne i de enkelte byer og bydele har udviklet sig i 2010 og 2011. Og den billigste landsdel har samtidig også de største prisspringere. I Bramming ved Esbjerg har en mindre stigning i priserne hjulpet byen 59 pladser frem på ranglisten på landsplan – det største spring mellem 2010 og 2011.

Ribe, Augustenborg og Vamdrup følger lige i hælene på Bramming efter stigninger i kvadratmeterpriserne og deraf følgende gevaldige spring op ad listen.

Landets absolut dyreste sted at købe hus i 2011 var Charlottenlund nord for hovedstaden, mens husejerne på Østerbro i København kunne notere et spring på to pladser fremad, så postnummeret nu er det næstdyreste sted at anskaffe en villa i Danmark.

Dermed bliver ellers traditionelt dyre Hellerup skubbet et par pladser tilbage, mens Frederiksberg også mister en placering på ranglisten.

Landets dyreste lejligheder skal man til Hellerup for at finde. På det efterfølgende pladser kommer København K og Frederiksberg.

Se, hvordan det er gået med priserne i din by her.

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display