Sæt den rigtige salgspris på boligen

Der er ikke noget så irriterende som at sælge noget for billigt. Bliv klogere på, hvad du bør skrive på til salg-skiltet.

BOLIG

Vi stoler ikke på dem. Ejendomsmæglerne. I en undersøgelse af 49 brancher er der blot fire, som danskerne har mindre tillid til ifølge tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Det er særligt de komplicerede udregninger af salær og det gammelkendte mæglertrick med at vurdere en bolig for højt for at få den til salg og efterfølgende tvinge sælger til at gå ned i pris, som trækker tilliden i den kedelige retning for landets 5-6.000 ejendomsmæglere.

Mistroen til branchen og ønsket om en god pris på boligen er med til at gøre, at 86 procent af de danske boligsælgere indhenter tilbud fra to-tre forskellige mæglere. Det samme gjorde politibetjent Mads Helios og hans kone, da de for nylig satte deres 133 kvadratmeter store bolig i Køge til salg. De tre indbudte aktører var Danbolig og Lokalbolig samt en lokal mægler, som i sin tid havde solgt dem huset ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler