Sælg boligen som du vil

Stor guide til boligsalg: Mød Jesper Hallund, der valgte at ordne hele boligsalget selv, og få overblikket over dine andre salgsmuligheder.

BOLIG

Markedet for salg af boliger er i en brydningstid. På vej ud er tidligere tiders opfattelse af boligsalget som en uoverskuelig opgave, som alene velbetalte ejendomsmæglere evner at jonglere med. I dag er boligsalgets enkelte komponenter langt nemmere at identificere: vurdering, fremvisninger, annoncering, fotograf, købs­aftale. Alle ingredienser i den samlede ret som bliver til et salg. Det er særligt nettets ind­flydelse, som har gjort boligsalget mere overskueligt. Den vigtigste annonceringsplatform er i dag blot at sørge for, at annoncen kommer på boligsøgemaskinerne, og det vrimler med rådgivning, skabeloner og gode råd til, hvordan du sælger en bolig. Den nye fokus på de enkelte komponenter har medført to vigtige ting for dig som boligsælger:

  • Et nyt marked for skrædder­syede selvsalg brager frem.
  • Ejendomsmæglerenes salærer er faldet.

Penge & Privatøkonomi gennemgår her de tre mulig­heder, du har ved et salg: At ordne alting selv, at stå for visse af elementerne selv eller helt at overlade salget til en ejendomsmægler ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags