Sælg boligen på Facebook

Flere danskere er begyndt at sælge deres bolig via de sociale medier. Mød en sælger, der klikkede sig forbi mægleren og gjorde det hele selv.

BOLIG

Boligmarkedet har længe været for den aktive sælger. Men nu er aktiviteten også blevet digital, hvor flere og flere danskere deler deres matrikel på de sociale medier og andre netsider. Nogle går endda helt uden om mægleren - og her er der mange penge at spare.

Morten Rosenvold Villadsen solgte sin bolig selv. Han er 32 år og iværksætter, og da han skulle sælge sin treværelses andel på Vesterbro, besluttede han at gøre det uden hjælp fra en ejendomsmægler. 

Morten Rosenvold Villadsen havde succes med at markedsføre sit dykkerfirma undervandsitetet.dk på nettet og tænkte, at boligen måske kunne sælges på samme måde. Online. Derfor oprettede han en facebook-side samt en boligannonce på dba.dk og brugte nogle hundrede kroner på at få sine annoncer fremhævet.

Blev kontaktet af mægler
Der gik ikke længe, før Morten Rosenvold Villadsen blev kontaktet af en ejendomsmægler, der havde fået øje på hans annonce på dba. dk. Mægleren ville høre, om Morten havde brug for hjælp til at sælge sin lejlighed. Men ejendomsmægleren blev pænt afvist.

»Det gik jo rigtig godt. Jeg fik 1-2 henvendelser om dagen og havde flere fremvisninger om ugen. Efter seks uger var min lejlighed solgt. Til fuld pris,« siger Morten Rosenvold Villadsen.

Mortens personlige markedsføring foregik med daglig facebook-aktivitet. Derudover sendte han en mail om boligsalget rundt til sit netværk for at nå ud til så mange som muligt. Det mest tidskrævende arbejde var at tage imod henvendelser og stå for fremvisninger flere gange om ugen.

»Jeg ville helt klart gøre det igen. Det er i virkeligheden noget, alle burde overveje, uanset om de bruger en mægler eller ej. Det giver ekstra synlighed. Og det gælder om at være til stede så mange steder som muligt,« siger Morten Rosenvold Villadsen.

 

Tags

Anbefalede artikler