Sådan sælger du boligen selv

Der er penge at spare hvis man selv vil gøre lidt af benarbejdet når boligen skal sælges.

BOLIG


Med mæglersalærer, som hurtigt passerer 100.000 kroner for salg af et helt almindeligt hus, kan der være god fornuft i at undgå pakkeløsningen og kun betale for det, som du rent faktisk har brug for. Vi har dissekeret boligsalget og fundet nogle eksempler på, hvad det egentlig koster hver for sig, hvis du selv fremviser boligen til potentielle købere.

Boligannonce og markedsføring

2.995 kroner skal du slippe hos Robinhus for at oprette din egen boligannonce. Den ligner en helt almindelig ejendomsmægler-annonce, du kommer ud til køberkartoteket, og ikke mindst bliver din ejendom også synlig på boligportalerne Keybo og Boliga.

2.000 kroner for 15 billeder af dit hus og 1.000 kroner for en plantegning på op til 125 kvadratmeter tager Danskboligfoto. Materialet kan nemt lægges ud på boligannoncen fra Robinhus.

988 kroner koster 20.000 bannervisninger af din ejendom på boliga.dk.

Er den digitale markedsføring ikke nok, får du et “til salg”- skilt for 198 kroner hos Robinhus.

Tilstandsrapport og energimærke

For lejligheder er der ikke behov for dette punkt, men sælger du et hus, er det nødvendigt for at kunne få en ejerskifteforsikring, og mulige købere vil helt sikkert sætte pris på det.
7.599 kroner tager Boligeftersyn for tilstandsrapport og energimærke.

Afslutning af handlen

Når du har fundet din køber, skal købsaftalen og lidt andet papirarbejde ordnes, og det findes der efterhånden en del firmaer, som ordner fra ende til anden.

SAMLET PRIS: 21.582 KR.

 

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display