Sådan gør du din bolig mere værd

Hvad end du går med salgstanker nu, i morgen eller om 10 år, så er der en række ting, du kan tage fat på for at gøre din bolig mere værd. Det gælder alt fra småreparationer til store projekter. Tag derfor med en ejendomsmægler og en bygningssagkyndig på et husbesøg, der viser, hvordan du tjener mest muligt på alt fra kælder til kvist.

BOLIG

Lidt maling her, lidt mere lys der, og så er til salg-skiltet hurtigt væk igen. Eller hvad? Der findes mange småting, du kan gøre ved din bolig lige op til et salg, men ikke alle står mål med den pris, du i sidste ende får for dine mursten. Det samme gælder de lidt større projekter. De kan inkludere alt fra oppudsning af facaden over nyt tag til nye vinduer. Her bør du lige­ledes vægte din indsats nøje, hvis du vil have mest muligt ud af dine investeringer.

Ligegyldig hvad du får lavet ved dit hus, så husk at du skal kunne dokumentere dine forbedringer senere hen. Den snedige køber vil nemlig bede om at få lov til at se den forrige tilstandsrapport ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display