Ny app parrer Hammerslag med rigtig boligjagt

"Boligrunden" er app'en, hvor du både kan battle om huspriser med vennerne og søge efter drømmeboligen blandt aktuelle salgsemner.

  Foto: istockphoto.com  

BOLIG

"Boligrunden" er et nyt socialt app-spil, der gør det muligt at se på boliger på en helt ny og underholdende måde. Kort fortalt spiller du ved at gætte priser på boliger, som er til salg lige nu, og udfordre sine venner og familie. Meget lig tv-programmet Hammerslag.

Men "Boligrunden" er langt fra at være et typisk app-spil. Idéen er, at hele spil-elementet skal være med til at ændre måden, vi ser og oplever boliger på.

”I dag skal man indtaste en række kriterier for overhovedet at få vist en bolig, når man søger, hvilket ofte fører til et forudsigeligt resultat. Vi ønsker at vise en række tilfældige boliger, hvor du ikke på forhånd kender prisen. Dette giver spilleren mulighed for at opleve boligen fuldstændig umiddelbart og måske endda blive inspireret til at søge bolig i nye områder,” siger Tue Andersen, stifter af Boligrunden.

Sådan spiller du

Når du spiller, får du seks oplysninger og vist seks billeder af boligen. Ud fra oplysningerne skal du vurdere, hvad boligen er sat til salg for. Når du har vurderet, hvor meget boligen er sat til salg for, kan du vælge, hvem du ønsker at spille mod. Efter invitationen er sendt, skal du vente på, at din modstander afgiver sin vurdering.

Den, der kommer tættest på prisen, vinder runden. Når runden er afgjort, kan du besøge ejendomsmæglerens hjemmeside og se mere om boligen, hvis den har fanget din interesse. Er du vinder af runden, kan du i øvrigt dele din sejr på Facebook, inden du spiller videre.

  • Bag appen står 3 unge studerende med en baggrund inden for økonomi og IT.
  • Over 27.000 boliger er tilgængelige i spillet.
  • Boligrunden kan hentes gratis i app store til både Android og IOS.

Tags

Anbefalede artikler