Nu bliver det nemmere for dig at finde en lejebolig

En ny hjemmeside gør det betydeligt nemmere og billigere for dig at finde en lejebolig. Ikke bare i København, Aarhus og andre store byer, men over hele landet

  Foto: istockphoto.com  

BOLIG

Det behøver ikke koste en formue, at finde og leje en bolig. En helt ny hjemmeside skaber således et langt bedre overblik over markedet for lejeboliger end før set. 

Tidligere har det ofte været nødvendigt at skrive sig op på en masse lister og betale store gebyrer, for at få adgang til mulige lejeboliger. Men på hjemmesiden www.lejnu.dk, som åbner i dag, er boligsøgningen forenklet betydeligt og gjort mere tryg, sikker og ikke mindst gratis for lejer og udlejer at finde hinanden.

Der er over 2.000 lejeboliger på lejnu.dk her fra start, men tallet bliver sandsynligvis større i den kommende tid i takt med, at kendskabet til den nye boligside vokser. 

Lejnu er del af Danmarks største uafhængige boligside, Boliga.dk,hvor 900.000 boligsøgende kigger forbi hver måned.

Lejnu.dk vil føre kontrol med annoncerne for lejeboliger og tjekke at private udlejere identitet kontrolleres via NemID, mens en medarbejderstab hos Lejnu.dk manuelt verificerer udlejerens forhold og tjekker, om vedkommende reelt har tilknytning til den pågældende bolig. 

 

 

 

 

 

 

Tags

Anbefalede artikler