Københavner-ø til millioner: Der er allerede interessede købere

Flakfortet er blevet sat til salg til 56 mio. kroner. På trods af den unikke ejendomstype og en tocifret millionpris, er der flere potentielle købere til øen med postnummer i København K.

  Foto: istockphoto.com  

BOLIG

Drømmer du om en privat ø med tilhørende nyistandsat fort og en hyggelig lystbådhavn tæt på Københavns centrum? Øen Flakfortet er netop blevet sat til salg af den hidtidige ejer, Malmökranen AB, til en udbudspris på 56 mio. kroner.

Det svenske firma har ejet Flakfortet siden 2001 og har brugt mange midler på at totalrenovere øen og dens faciliteter. Da øen er fredet område, har arbejdet med etablering af kystsikring og renovering af lystbådhavnen og det fredede fortidsminde Flakfortet været en bekostelig affære.

Flere kigger allerede på øen
Nu skal det private ejendomsmæglerfirma Claus Borg & Partner sørge for at finde en køber til den noget specielle millionejendom. Noget tyder dog på, at Flakfortet måske snart kan få en ny ejer.

”Vi har allerede en 3-4 potentielle købere, der har vist interesse og som skal ud og kigge nærmere på ejendommen. Vi tror, at Flakfortet med sine meget forskellige anvendelsesmuligheder kan appellere til en forholdvis bred målgruppe. Indtil videre, er det både private og selskaber, der har henvendt sig,” siger Søren Heilesen, partner og ejendomsmægler i Claus Borg & Partner.

Flakfortet blev anlagt som en del af Københavns søbefæstning i 1914. Den kunstigt ø er på 30.713 kvadratmeter, og der er ca. 4.000 kvadratmeter indendørs i fortet - heraf omkring 600 til beboelse. Derudover er der godt 1.000 kvadratmeter restaurant og konferencerum, yderligere 700 til teambuilding og 1.500, der ikke er udviklet.

Tags

Anbefalede artikler