Klima-Lomborg sætter millionbolig til salg

Den kontroversielle klimadebattør Bjørn Lomborg prøver nu at komme af med sin eksklusive lejlighed.

BOLIG

Det er ikke helt dumt at være verdenskendt klimaskeptiker.

47-årige Bjørn Lomborg har i hvert fald haft råd til en eksklusiv lejlighed i hovedstaden, som han nu har sat til salg, skriver Boliga Kendte.

Den 250 kvadratmeter store luksuslejlighed er sat til salg for den svimlende sum af 6,7 millioner kroner, og lejligheden er dermed blandt de 40 dyreste udbudte i hovedstaden lige nu.

Og der er tilsyneladende også grund til, at lejligheden ikke er helt billig. Kommende købere kan nemlig glæde sig til en lejlighed i New Yorker-stil med sol-altan, elevator, to flotte badeværelser og et lækkert køkken.

Klimaskeptikerens lejlighed byder desuden på specialdesignet væghængt toilet, en stor opholdsstue, fælles terrasse og badeværelse med mørkt terrazzogulv.

Ifølge Boligas salgspris-database er der i Københavns Kommune i år indtil videre registreret 18 handler, hvor salgsprisen på en ejerlejlighed har været over 6,7 millioner kroner. Det skulle derfor ikke være helt umuligt for Bjørn Lomborg at komme af med luksus-lejligheden.

Bjørn Lomborg blev verdenskendt på grund af bøger og artikler om, at mange af miljøforkæmpernes forudsigelser og påstande er overdrevne. Og det skabte kæmpe debat.

Se lejligheden HER

Kilde: kendte.boliga.dk

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display