Hvordan finansierer du din nye bolig?

Inden du køber bolig, bør du have styr på finansieringen. Her burde der være hjælp at hente hos bankernes online beregnere, men, men, men ... Penge & Privatøkonomis testpar oplevede beregnerne som alt fra ubrugelige til geniale.

BOLIG

Inden du går i banken for at få finansieret din nye bolig, bør du være klædt på til mødet med bankens rådgiver. Derfor er det værd at besøge bankernes hjemmesider og eksperimentere med deres låneberegnere. Penge & Privatøkonomi har sat de to testpersoner, Marie Frisbæk og Lasse Schelbeck, til at tjekke beregnerne fra de fire banker, der har tilknyttede realkreditselskaber. Vores testpar har for nylig købt bolig og har på den baggrund en vis viden om finansiering af boligen. Efter halvanden times test kan parret konstatere, at beregnerne i nogle tilfælde giver et godt overblik over, hvad de forskellige lån koster, og hvordan du skruer den billigste finansiering sammen i forhold til familiens situation – mens de andre gange svigter eklatant ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

 

 

Tags

Anbefalede artikler