Hvor meget må din nye bolig koste?

På nettet kan du som boligkøber få et kontant svar på, hvor meget du maksimalt bør købe ejerbolig for med din økonomi. Penge & Privatøkonomi har sammen med et boligsøgende par testet realkreditselskabernes beregnere, der ikke er uden mislyde.

BOLIG

Skal du købe ejerbolig, melder spørgsmålet sig uvægerligt: Hvad har jeg råd til? Derfor har landets fire realkreditselskaber lagt hver deres boligberegner ud på nettet, så boligkøbere kan få et overslag over prisniveauet på deres nye bolig. Vi har bedt et boligsøgende par – Kamilla Lønnberg og Thomas Bjerring – teste de fire beregnere for brugervenlighed og logisk opbygning. Efterfølgende har Penge & Privatøkonomi selv testet beregnernes brugervenlighed, hvilket ikke har ændret den samlede vurdering.

Konklusionen er, at beregnerne fra Nordea og Realkredit Danmark dumper med et brag. De to beregnere er simpelthen for tidskrævende og komplicerede og efterlader ganske givet mange kunder i vildrede. Dermed også være sagt, at enkelhed er løsningen, hvilket både Nykredit og BRFkredit demonstrerer til fulde med deres beregnere ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

 

Download hele artiklen her

Tags

Cxense Display