Hermed et par gode råd til, hvordan du kan købe aktier i et attraktivt københavnsk boligprojekt samt specifikke markedstendenser

Annonce

BOLIG

De senere års øgede beskæftigelse og købekraft har medført en tredobling i antallet af velstillede familier, der bliver boende i København - en tendens, som konsekvent efterlader en stadig stigende efterspørgsel på københavnske kvalitetsboliger nær byens centrum, natur og strand.

Med denne fremgang af ressourcestærke familier, er ejendomsinvestering i Hovedstaden derfor attraktivt som aldrig før.

Vil du også være medejer i boligprojekt med 9,8% afkast nær Københavns Centrum?

Som del af Gefion Groups 40.000 m2 store boligprojekt på Amager Strandvej, er første etape, Amager Strandvej I A/S, netop åbnet op for køb af aktier fra private investorer.

Kommende aktionærer i Amager Strandvej I A/S kan forvente følgende:

  • En attraktiv beliggenhed med høj lejesikkerhed ved Amager Strandpark - både tæt på vand, strand og København Centrum
  • 32 nyopførte lejligheder i det mest efterspurgte lejlighedssegment - mindre lejligheder som henvender sig til flere målgrupper
  • En minimumsinvestering på DKK 750.000
  • En forventet gns. forrentning på 9,8% p.a. af din indskudte kapital

Attraktiv Strandvejs-adresse i København

Igennem de sidste 10 år har området omkring Amager Strand gennemgået en omfattende udvikling til et nyt og spændende boligområde. I særdeleshed Amager Strandvej er blevet et populært og attraktivt boligkvarter med en unik beliggenhed i København, nær shopping- og indkøbsmuligheder, naturoplevelser samt kultur- og sportsaktiviteter.

De omkringliggende rammer for Amager Strandvej I A/S imødekommer derved den store efterspørgsel på familieboliger og lejligheder.

Download investorpræsentationen her!

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display