Her står boligsælgerne mest fast på prisen

I en lille by vest for Aalborg er boligsælgerne dem, der er bedst i landet til at sælge så tæt på den oprindelige udbudspris som muligt.

BOLIG

Når boligen har stået til salg for længe uden køber – så sætter de fleste prisen ned.

Det er det eneste, der virker ifølge siden Boliga.dk, skriver Berlingske. Men der er meget stor forskel på, hvor meget sælgerne filer af udbusprisen.

Det er sælgerne i Nibe vest for Aalborg, der kan prale af at stå bedst stand. Samlet set har de kun barberet 7,4 procent af prisen, og det er de eneste i landet, der kan ringe til vennerne og fortælle.

Lige i hælene på dem kommer boligsælgerne i Lystrup tæt på Aarhus, der samlet kun har skåret 7,6 procent af prisen. Sælgerne i Aabybro i Nordjylland er også ret gode til at holde stand.

Her er boligpriserne samlet set kun sat ned med 7,8 procent når, ‘til salg’-skiltet plastres til med et ‘solgt’ klistermærke.

Til gengæld har boligsælgerne i Nakskov på Lolland svært ved at holde fast i den oprindelige pris.

Samlet set må sælgerne skære 26,5 procent i prisen, før villaen bliver solgt. Også i Nordborg på Als har sælgerne svært ved at finde køberen. Her høvler de 24,9 procent af prisen fra boligen er sat til salg, til køber har nøglerne i hånden.

Det er ikke kun i Jylland, at der er langt mellem køber og sælger. I Korsør på Sjælland må sælgerne give et samlet nedslag i prisen på 22,7 procent i forhold til den oprindelige.

Se listen her:
Kilde: Boliga.dk

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display