Her kan du få solgt din bolig

Årets første måned viser tegn på, hvor det er populært at søge efter bolig i 2012. Se listen her.

BOLIG

Boligjagten er for alvor gået i gang i januar.

Sammenlignet med december sidste år har boligsiden Boliga.dk oplevet en stigning på 25 procent i søgninger i årets første måned.

Dermed viser de første tendenser for boligsøgningen i 2012 sig allerede nu, og den peger i retning af hovedstadsregionen, hvis man vil have en populær bolig for de søgende.

På landsplan er der top tre over de mest søgt således alle i denne region.

Boligannoncerne på Frederiksberg C ligger klart i spidsen med 363 klik i snit per udbudt emne, mens København K snupper andenpladsen med 337 klik per bolig og Vesterbro ligger tredjepladsen med 235 klik.

I det hele taget er landstoplisten domineret af bydele og byer i og omkring København.

Fordelt på regioner i landet er det ikke overraskende de største byer, der trækker hovedparten af de boligsøgende til søg.

I Midtjylland ligger Århus-bydelen Riskov nummer et med 98,2 klik per bolig, og Aarhus C indtager andenpladsen med 82,8 nysgerrige besøg per emne.

Lidt overraskende for Region Syddanmark må både Odense M (74,7) og Odense C (49,3) tage sig til takke som henholdsvis nummer to og tre på listen. Her topper byen Gislev, som ligger i Faaborg-Midtfyn Kommune, Region Fyn-listen med 110,8 klik for hvert udbudt emne.

Oppe i det nordjyske løber Aalborg midtby med flest klik per bolig, i alt 57,2 i snit, per hjem til salg.

Helt i bunden af landslisten over søgte boligområder ligger Nexø på Bornholm, hvor de færreste danskere åbenbart drømmer om at flytte hen.

Kilde: Boliga.dk

Se liste for Region Hovedstaden.

Tags

Anbefalede artikler