Her er Danmarks dyreste mursten

Se de dyreste boliger, som er sat til salg i år - fordelt på landets regioner.

BOLIG

Hvis du leder efter en ny hybel og har omkring 10 til 68 millioner kroner til overs – så kig her.

For boligsiden Boliga har fundet de dyreste villaer, som er sat til salg i år – fordelt på de fem regioner i Danmark.

Og her er der virkelig mulighed for at anskaffe sig nogle solide mursten jo længere væk fra Hovedstaden, man vil bo.

Topscoren i år indtil videre tilfalder Østerbro i København. Her må nærmest lave et udvidet til-salg skilt for at få plads til prisen: 68 millioner kroner. Det svarer til 320.000 kroner i månedligt afdrag. Ja – du læste rigtigt. Se boligen til 68 millioner her.
Man kan få mere information om den lille hybel ved at henvende sig personligt til de kendte liebhaver-mæglere fra Nybolig, Hanne Nørrisgaard eller Peter Norvig.

På en smuk 2. plads har vi en villa med privat strand i Vedbæk. Jaja, 58 millioner kroner er en sjat, men til gengæld får man en ægte Arne Jacobsen-designet villa for pengene, skriver Boliga. Tjek Vedbæk-villaen ud her.

Man må til gengæld et godt stykke længere nordpå for at finde den 3. dyreste hybel, som er sat til salg i år gennem mægler Pernille Sams, som er kendt fra TV2’s Liebhaverne.

Det beskedne palæ i Fredensborg koster 40 millioner kroner – men så følger en mere end 10 hektar grund også med i prisen. Se det her.

Priserne falder markant, hvis man er villig til at flytte syd for København og gå lidt ned i størrelse.

I Region Sjælland i for eksempel Greve får man for 9,45 millioner en stor artikekttegnet trævilla med havudsigt og vinkælder med en stor grund til huset på 1470 m2. Klik her for at se den.

Køges dyreste villa til 7,5 millioner er overraskende nok et tre plans historisk byhus, som ses ved at klikke her.

Region Syddanmark er dog ikke for de fattige borgere i landet. Ifølge Boliga er en af de mest kostbare ejendomme på Fyn beliggende i Svendborg til 17 millioner kroner. Og det er tydeligt, at beliggenhed har mere end end mellemstor finger med i spillet på det prisskilt. For her kan man vitterligt se andet fra alle rum i huset. Tjek det her.

I Trekantsområdet tilbyder Danbolig et hus i Vejle med udsigt og direkte adgang til Vejle Fjord – hvis man kan hoste op med 12,9 millioner. Danboligs Vejlehus kan ses her.

I Region Midtjylland stiger prisen igen. Århus-palæet på 500 m2 med eget navn ‘Villa Ydernæs’ koster 25 millioner danske kroner. Men så er det også “Århus-bugtens nr. 1.” garanterer mægleren. Den imponerende plantegning ses her.

I Risskov kan man købe en gammel villa for 20 millioner, og i Juelsminde får man en ‘overlægebolig’ for 12,5 millioner kroner, som kan ses ved at klikke her.

Er man villig til at flytte nordpå til Region Nordjylland, er der mange flere mursten for pengene.

I Aalborg kan man anskaffe sig en arkitekttegnet liebhaverbolig med udsigt over Limfjorden til 9,8 millioner, som er sat til salg gennem Nybolig og kan ses her.

Eller en stor, flot villa til 8,9 millioner og en kæmpe grund, også beliggende i Aalborg med stor, flot allé-indgang. Den ser sådan ud.

Så der er mulighed for en flot bolig overalt i landet – hvis man altså har et stort overskud på bankbogen.

Kilde: boliga.dk

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display