Her bor de rigeste danskere

Det koster kassen at bo i Hellerup, Charlottenlund og Klampenborg, hvor man finder nogle af Danmarks dyreste villaveje.

BOLIG

Whiskeybæltet nord for København huser Danmarks stenrige overklasse, som gerne kaster et tocifret millionbeløb efter pragtpalæer med dobbelte carporte og swimmingpool.

Det bekræfter en ny opgørelse over Danmarks dyreste villaveje, som boligsiden boliga.dk står bag.

Den viser, at Hambros Allé i den mondæne københavnerforstad Hellerup stryger ind som en suveræn nummer 1 som Danmarks dyreste adresse.

Det skyldes ikke mindst en række spektakulære boligkøb og -salg, som blandt andre IT-rigmanden Erik Damgaard har været indblandet i. Han solgte sit luksusvilla til den nu konkursramte mesterbokser Hans Henrik Palm for et astronomisk beløb på 75 millioner kroner.

Baronesse Caroline Flemming og komponist Bent Fabricius-Bjerre har også købt huse i området for mere end 25 millioner kroner hver.

Opgørelsen over de dyre adresser viser også, at vikingebyen Roskilde tager førstepladsen i Region Sjælland, mens tre Århus-adresser placerer sig i top i Region Midtjylland. Jetsetternes tilflugtssted i Skagen ligger øverst i prislejet i Nordjylland, mens Fjordvej i Kolding er dyrest i en anden ende af Jylland.

Kilde: Boliga.dk

 

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display