Fra hash til udlejning

Familien Petersen købte en ramponeret ejendom på Amager og gjorde den til en toptunet udlejningsejendom. Lær af familiens erfaringer.

BOLIG

Egentlig gik Frank og Elke Petersen og ledte efter en investeringsejendom i Gentofte. Huset skulle være sundt og solidt og stort nok til at rumme både lejelejligheder og et hjem for familiens nu 30-årige søn Henrik. De fandt dog ikke det rigtige hus i Gentofte, men da deres opmærksomhed blev ledt hen på en gammel ejendom på Amager, slog de til.

Huset bestod på det tidspunkt af to butikslejemål i stueetagen, en lejlighed på første sal og to små lejligheder på anden sal. Intet af det var i god stand, og specielt stueplanet var en blandet fornøjelse for naboerne.

»Biludlejningsfirmaet Lej et Lig havde forretning herude, og naboerne kom og sagde til os, at de var glade for, at vi flyttede ind, for så ville alle udlejningsbilerne på vejen forsvinde. Det andet lokale var i en periode pizzeria, men senere blev det en ganske anerkendt hashklub ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Cxense Display