Ferieboliger, familie og feriedrømme - en investering i både livsnydelse og fast ejendom.

Hans og Tove havde en drøm om at købe ferieboliger til brug for både sig selv og deres børn. Tove havde tidligere været med i et koncept, hvor flere familier ejede ferieboliger sammen og det havde været en fantastisk oplevelse.

Annonce

BOLIG

Hans og Tove havde en drøm om at købe ferieboliger til brug for både sig selv og deres børn. Tove havde tidligere været med i et koncept, hvor flere familier ejede ferieboliger sammen og det havde været en fantastisk oplevelse. Eneste malurt i bægeret var at der næsten havde været for mange uger om året og at de ikke havde ferie nok til alle de uger.

Hans og Tove så en annonce for MyHomes, hvor man bliver medejer af 5 ferieboliger i Europa, og de slog til med det samme. De havde adgang til frie midler, som kunne investeres og samtidig gav konceptet mulighed for hurtigt overtagelse. Boligerne indkøbes med stærk fokus på beliggenhed og potentiale, og bliver moderniseret og indrettet efter høje standarder, men også med fokus på, at det maksimalt skal tage ca. 6 måneder fra investering til ibrugtagning.

Prisen, der var lige under en kr. 1 mio. i investering var den helt rigtige, da det samtidig gav mulighed for at gøre andre ting ved siden af. Den månedlige udgift til vedligehold osv. var ca. kr. 2.100,- og inklusiv de årlige ejendomsskatter var den samlede årlige udgift omkring kr. 30.000,-, når alle fem boliger kom i drift.

2018 er opstartsåret for boligerne og udgifterne er derfor heller ikke helt så høje. Alligevel har Hans og Tove booket tre uger allerede. Skulle de have booket ferieboliger af samme standard såvel indretningsmæssigt som med samme beliggenhed, ville prisen på ex. AirBnB være ca. kr. 54.000,- for tre uger. 

De er glade for, at der i den pulje de har købt sig ind i, er et sommerhus i Hornbæk. Nogle af børnene bor i København og det er nemt at komme til sommerhuset. Desuden spiller de golf og nær sommerhuset i Nordsjælland ligger flere fremragende golfbaner. Det gør der faktisk også i nærheden af ferieboligerne i Piemonte, Villefranche, Megève og Barcelona, hvilket de også glæder sig til.

Hvis du også har et ønske om at investere i noget, der både giver langsigtet værdi og samtidig kan bruges og nydes her og nu, kan du læse mere om MyHomes koncept på www.myhomes.dk

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display