Familie på udlandseventyr

Drømmer din familie om at bo i udlandet? Så mød familien Frank, der i Hong Kong fandt ud af, at den fysiske plads, børnenes skoler og arbejdsmiljøet er meget anderledes end i Danmark.

BOLIG

Det trykker lidt i ørerne, da elevatoren lydløst suser mod 18. etage. Jette og Simon Frank bor med deres to børn i en 100 kvadratmeter lejlighed næsten magen til den, de efterlod på Frederiks­berg. Men heroppe under skyerne er udsigten en ganske anden. Fra stuevinduet har de kig ind over Hong Kong, og fra altanen kan de nyde de store skibe glide forbi de små øer i det sydkinesiske øhav.

Det er tre år siden, familien flyttede herud. Dengang blev Simon Frank tilbudt en stilling i den internationale maritime virksomhed Wallem Ship Management. Som director af ship personnel er det familiefarens opgave at tage sig af Wallems skibspersonale. Et job som har givet familien muligheden for at udleve mange danskeres drøm: At bo i udlandet i en periode. Ifølge Danmarks Statistik bor der således 172.000 danskere i udlandet, hvilket er 3,4 procent af den danske befolkning ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags