Få gode råd til, hvordan du som privat investor kan blive medejer i et attraktivt københavnsk boligprojekt med unik beliggenhed

Annonce

BOLIG

Den positive udvikling og fremgang på Amager i nyere tid betyder at øen er blevet kendt som “Københavns Manhattan” og som et særdeles populært område at bosætte sig i.

Samtidig viser analyser, at den nuværende befolkningstilvækst kun vil stige yderligere og at Amager som bydel, er blandt Københavns mest populære områder at bo i om 10 år.

Med denne udvikling og forventede prognose, er ejendomsinvestering på Amager attraktivt som aldrig før.

Vil du som privat investor være medejer i boligprojekt med 9,8% afkast på Amager Strandvej?

Amager Strandvej I A/S er først etape i Gefion Groups 40.000 m2 store boligprojekt på Amager Strandvej - et attraktivt boligprojekt, der nu er åbnet op for køb af aktier fra private investorer.

Kommende aktionærer i Amager Strandvej I A/S kan forvente følgende:

  • En attraktiv beliggenhed med høj lejesikkerhed ved Amager Strandpark - både tæt på vand, strand og København Centrum
  • 32 nyopførte lejligheder i det mest efterspurgte lejlighedssegment - mindre lejligheder som henvender sig til flere målgrupper
  • En minimumsinvestering på DKK 750.000
  • En forventet gns. forrentning på 9,8% p.a. af din indskudte kapital

Attraktiv Strandvejs-adresse for private investorer

Den fortsatte efterspørgsel på københavnske kvalitetsboliger tæt på by og natur, gør Amager Strandvej I A/S særdeles attraktiv for private investorer. Området har gennem de sidste 10 år gennemgået en omfattende udvikling fra gammelt industriområde til et nyt og spændende boligområde.

Med en beliggenhed nær shopping- og indkøbsmuligheder, naturoplevelser samt kultur- og sportsaktiviteter, er de omkringliggende rammer for Amager Strandvej, imødekommer boligprojektet Hovedstadens store efterspørgsel på familieboliger og lejligheder.

Download investorpræsentationen her!

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display