Få 70% rabat på flytningen

Skal du bruge en håndværker, en flyttemand eller noget tredje, kan du indhente tilbud via internettet. Vi testede med en flytning - og sparede flyttekassen...

BOLIG

‘Side 1: Få 70% rabat på flytningen’

Glem alt om telefonopkald i massevis, når du skal indhente priser på maleren, tømreren, gulvafhøvleren, kokken eller noget helt femte. Efterhånden eksisterer der en håndfuld hjemmesider, hvor du kan sende projekter ud i licitation og på kort tid indhente en række tilbud på et projekt. Så kan du i ro og mag håndplukke det bedste tilbud – eller også bruge internettet til at teste rimeligheden i andre tilbud, du allerede har indhentet.

Sammen med familien Hvidlykke, der skulle flytte fra Nørrebro i København
til Ry ved Silkeborg, besluttede vi os for at teste mulighederne for at finde en flyttemand. I forvejen havde familien selv indhentet et flyttetilbud hos Adam Transport Co. ApS, der løb op i den nette pris af 54.000 kroner. Målet var at finde et eller flere tilbud, der var bedre.

Vi beskrev derfor flytteopgaven nøje på hjemmesiderne www.flyttetilbud.dk og www.flyttepriser.com. Inden for 4 dage indløb der 4 tilbud, der spændte fra 16.000 til 26.250 kroner. I bedste fald en besparelse på 38.000 kroner i forhold til det indhentede tilbud, svarende til 70 procent.

Fra 16.000 til 54.000 kr.

En tilfældig torsdag udfyldte familien Hvidlykke en formular på flyttepriser.com og flyttetilbud.dk. Her angav de omfanget af deres forestående flytning, geografiske detaljer, foretrukne
dato og kontaktinfo. Den følgende mandag var der indløbet 4 tilbud på fra 16.000 til 26.250 kroner.

I forvejen havde parret selv indhentet en pris på 54.000 kroner. Priserne var inklusive nedpakning og alle omkostninger.


Pris

Flyttefirma

Jonas & Co17.500 kr.Himmerlands Flytteforretning16.000 kr.MD Transport18.275 kr.TST Transport26.250 kr.Adam Transport Co.54.000 kr.

*Alle priser er inklusive alle afgifter, broafgift, nedpakning og moms. Der kunne forekomme justeringer i tilbuddene, når flyttefirmaerne besigtigtede flyttelæsset på bopælen.

‘Side 2: Få 70% rabat på flytningen’

Tags

Anbefalede artikler