Det billigste realkreditlån for dig

Et hav af forskellige bidragssatser og en række skjulte omkostninger gør det svært at sammenligne realkreditselskabernes priser. Penge & Privatøkonomi vover dog det ene øje og leverer et bud på, hvilket realkreditselskab du bør vælge i din situation. Spar potentielt op til 40.000-50.000 kroner over 10 år.

BOLIG

En revolution er skyllet gennem realkreditsektoren det seneste år. Med kæmpe prisforhøjelser på afdragsfri lån, en ny såkaldt tolagsbelåning hos Totalkredit og et mylder af kreative metoder til at beregne bidragssatser har jagten på det billigste realkreditselskab forvandlet sig til en udfordring af titaniske dimensioner. For Danmarks fire realkredit-selskaber betyder det, at branchen i dag kun er et mulehår fra den teoretisk set optimale situation, hvor priskonkurrencen – i kraft af uigennemsigtige gebyrer og betingelser – er kastet ud på et sidespor.

Fordelene ved branchens tåge-slør ned over priserne er glasklar: Forbrugerne kan ikke sammenligne priserne på tværs af selskaberne, hvilket gør det muligt for nogle selskaber at tiltuske sig en ekstra fortjeneste...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Cxense Display