De kendtes ejendomsmægler politianmeldt

Dansk Ejendomsmæglerforening har nu politianmeldt ejendomsmæglerparret Mette Lykken og Tony Mortensen for underslæb.

BOLIG

Ejendomsmæglerparret Mette Lykken og Tony Mortensen har solgt boliger til kendisser som Iben Hjejle, Casper Christensen og Ghita Nørby.

Men nu skal de også tale bolighandler med politiet. Dansk Ejendomsmæglerforening (DE) har politianmeldt parret for underslæb i forbindelse med ejendomsmæglerforretningen Mette Lykken Bolig.

Hos Dansk Ejendomsmæglerforening mener formanden, at parret har begået underslæb ved at snyde kunderne for fire millioner kroner.

“Det, der er foregået i Mette Lykken Bolig, er fuldstændig uacceptabelt over for forbrugerne. En sådan adfærd vil vi på ingen måde acceptere i foreningen, og derfor sørger vi selvfølgelig også for, at det får konsekvenser,” siger DE’s formand, Steen Winther-Petersen, i en pressemeddelelse.

Anmeldelsen går på, at Mette Lykken Bolig ikke har betalt tilgodehavender tilbage til kunderne af de deponerede midler.

“Mette Lykken Bolig har i flere år undladt at afregne kundernes tilgodehavender. Afregning er tilsyneladende kun sket i de tilfælde, hvor kunderne selv har rykket for betaling – men i mange tilfælde har kunder ikke været opmærksomme på, at de havde et krav. Vi har kunnet konstatere, at det er foregået systematisk og igennem flere år,” siger Steen Winther-Petersen.

Mette Lykken gik sidste år konkurs med sin liebhaver ejendomsmæglerkæde, der bestod af fem butikker.

Tags

Anbefalede artikler