Casper Christensen: Lykken er at være lejer

Både som forretningsmand og privatperson foretrækker komikeren fleksible rammer, så han hurtigt kan skrue ned for omkostningerne, afslører komikeren.

BOLIG

Casper Christensen lejer sin private bolig, sin bil, sit ­sommerhus - og hans penge er ikke bundet op i aktier, men står på en konto.

»Økonomisk kan det på nogle områder være ­decideret idiotisk, men det gør, at jeg kan accelerere og sætte tempoet ned, som jeg har lyst. Jeg kan godt lide at flytte, og jeg har tabt penge hver gang, jeg er flyttet fra et hus, jeg har ejet. Det gider jeg simpelthen ikke mere,« siger han.

Casper Christensens behov for fleksibilitet slår også igennem i hans underholdsningsimperium, Douglas Entertainment, der på få år er vokset fra tre ansatte til omkring 50 medarbejdere og i dag omsætter for et tocifret millionbeløb.

»Douglas er bygget op som en cigarkasse, der hurtigt kan gå op og ned i størrelse, fordi jeg synes, at forandring er spændende, og så nytter det ikke noget, at jeg laver en kolos, der trækker mig ned.«

Kærlighedserklæringen til det fleksible gør, at firmaet ikke må blive større nu. Faktisk vil den kreative direktør, som er Casper Christensens officielle titel, gerne trække kasserne tættere ind på sig selv. Det hjælper de mange korte kontrakter med medarbejderne på - ­kontrakter der kan være på halve eller hele år, men også kan være bundet op på et konkret projekt som Live fra Bremen, hvor mange er ansat i 12 uger.

Den fleksible kasses kommende forandring vil Casper Christensen gerne manifestere ved at flytte. Igen. På tre et halvt år har Douglas Entertainment boet tre forskellige ­steder, og nu gør virksomheden klar til afgang igen.

LÆS HELE DET STORE INTERVIEW MED CASPER CHRISTENSEN I DET NYE NUMMER AF MAGASINET PENGE & PRIVATØKONOMI. HER AFDÆKKER VI OGSÅ ØKONOMIEN I KOMIKERENS SELSKABER.

 

 

Tags

Anbefalede artikler