Bonderøvsliv og flere penge på lommen

Det er blevet økonomisk attraktivt at sælge lejligheden i byen og flytte ud til provinsen. mød en børnefamilie, der er flyttet fra Frederiksberg til Vestsjælland - i bytte fik de 100 kvadratmeter mere bolig, en stor have, dobbeltgarage, en ekstra bil og 3.000 kroner mere til rådighed om måneden.

BOLIG

En 300 liters kummefryser og en stationcar. Det var et par af de første – og vigtigste – indkøb, som ægteparret Schou foretog, da de for få måneder siden flyttede fra Frederiksberg i Hovedstaden til en lille landsby otte kilometer øst for Ringsted på Midtsjælland.

Den nye stationcar bliver brugt til storindkøb og jagtture og er nu parkeret på den grusbelagte gårdsplads foran dobbeltgaragen. Inde i et stort rum bag garagen står kummefryseren, som blandt andet rummer 50 liter friskpresset æblemost af egen avl og nogle poser med udskæringer af et rensdyr, som Simon Staffeldt Schou netop har skudt på en jagt i Norge ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags