Boligtip: Spar mere end 50 procent på håndværkerkøb

Håndværkertilbud sælges med store rabatter. I Nordjylland og på Sjælland ligger udbudspriserne på håndværkertilbuddene 57 procent under normalen.

  Foto: istockphoto.com  

BOLIG

Jo mere arbejde, du selv orker at lave på din nye bolig, jo billigere kan du også gøre købet. På landsplan ligger udbudspriserne 45 procent lavere, hvis boligen er et håndværkertilbud fremfor en indflytningsklar bolig. Det viser en undersøgelse fra Boligsiden.dk

I nogle dele af landet er den økonomiske gevinst dog endnu større. Eksempelvis i Region Nordjylland og Region Sjælland, hvor udbudsprisen i gennemsnit er 57 % lavere, hvis boligen er et regulært håndværkertilbud. I Region Syddanmark kan du finde håndværkertilbud til 56 % lavere pris, mens besparelsen i Region Midtjylland og Hovedstaden kun er henholdsvis 32 og 25 procent.

”Besparelserne, når man køber et håndværkertilbud, er til at tage at føle på. Men håndværkertilbuddene dækker også over huse, der er klar til nedrivning, så før du går i gang med den store ombygning, skal du overveje, om det kan betale sig at rive hele molevitten ned og bygge et nyt hus i stedet," siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Du kan altid spørge en ejendomsmægler, hvis du vil finde nogle gode håndværkertilbud. Mæglerne vil rigtig gerne af med de boliger, der trænger til en særligt kærlig hånd.

 

 

Tags

Anbefalede artikler