Boliglånsskolen

I "Boliglånsskolen" 2008 får du al den viden du har brug for, til at vælge det lån, der passer bedst til dig. Vi gennemgår alt omkring renter, lånetyper, konvertering, nedsparingslån samt fordele og ulemper ved de forskellige typer lån.

BOLIG

Fra Penge & Privatøkonomi 2008“Boliglånsskolen” er kun for abonnenter.

AFSNIT 1: Find det perfekte lån for dig

Renten er umulig at forudsige, så der er kun én metode til at træffe det rigtige valg af realkreditlån – nemlig ved at vælge det lån, der passer til dine personlige præferencer.
Hent Afsnit 1.

AFSNIT 2: Fast rente er det trygge valg

Et godt, gammeldags, fastforrentet realkreditlån har især i urolige tider nogle gode og trygge egenskaber, men ikke alt ved låntypen er rosenrødt. Vi går låntypen efter i sømmene.
Hent Afsnit 2.

AFSNIT 3: Lån med garanti for overraskelser

Det var Realkredit Danmark, der for mere end ti år siden relancerede realkreditlån med variabel rente under varemærket FlexLån®. Dermed skabte kreditforeningen reelt et lån, hvor renten under normale forhold ville være lavere end de gængse fastforrentede realkreditlån, men til gengæld var den uforudsigelig.
Hent Afsnit 3.

AFSNIT 4: Kombiner lav rente med sikkerhed

Vi du have den bedste af to verdener, lav rente og et loft over ydelsen, så er rentemaxlån løsningen, men du ender med det næstbedste lån.
Hent Afsnit 4.

AFSNIT 5: Lånet med størst mulig fleksibilitet

Ny lovgivning åbnede sidste år for en ny type boliglån, hvor der inden for visse belåningsgrænser er mulighed for lån med meget lang løbetid og afdragsfrihed. Lånene fås både i banker og hos realkreditinstitutter.
Hent Afsnit 5.

 

Tags

Anbefalede artikler