Boligkøbsskolen

I "Boligkøbsskolen" gennemgår vi de elementer du skal være opmærksom på, når du skal til at købe bolig.

BOLIG

Fra Penge & Privatøkonomi 2007“Boligkøbsskolen” er kun for abonnenter.

Så dyr en bolig har du råd til

I første afsnit af vores nye, store skole om boligkøb giver vi en detaljeret gennemgang af de mange økonomiske forhold, som du skal være opmærksom på, inden du køber ny bolig.
Hent Afsnit 1.

Sådan finder du den rigtige bolig

Du ved nogenlunde, hvad du har råd til, men hvor får du så mest for pengene? Andet afsnit af boligkøbsskolen er din guide til købet af en god bolig, der opfylder alle dine behov.
Hent Afsnit 2.

Sådan får du den nye bolig billigere

I tredje afsnit i serien giver vi en række enkle råd og tricks, der kan gøre dig til en bedre forhandler og i bedste fald spare dig for mange hundrede tusinde kroner.
Hent Afsnit 3.

Guide til den perfekte købsaftale

Købsaftalen er det endegyldige bevis på en bolighandel, og det er af central betydning for dig, at den er formuleret med stor omtanke. Afsnit 4 af vores Boligkøbsskole behandler dette emne.
Hent Afsnit 4.

Sådan finansierer du boligkøbet

Finansieringen er den måske vigtigste del af boligkøbet, men de mange muligheder kan være svære at overskue. Få hjælp gode råd til dette i afsnit 5 af Boligkøbsskolen.
Hent Afsnit 5.

Det skal du huske, efter du har købt

Selv når købsaftalen på den nye bolig er skrevet under, resterer der mange vigtige ting, før du kan slappe af og nyde de nye omgivelser. Læs om det i sjette og sidste afsnit af Boligkøbsskolen.
Hent Afsnit 6.

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display