Boligens store investering

Nye vinduer er en af de største udskrivninger for boligejere, og der er sikre gevinster på komfort og vedligeholdelse, selv om rentabiliteten ikke altid følger med. Få de gode råd - og besøg en boligejer, der investerede 75.000 kroner.

BOLIG

På en stille villavej i Roskilde ligger en ældre murermestervilla, som danner rammen om ægteparret Henriette og Bjarne Ølgaards liv. Som så mange andre istandsætter de løbende deres hus, og sidste forår kom turen til en af de største investeringer for boligejere – udskiftning af vinduer. »Vi havde problemer med fugt og træk af kold luft, og det gjorde, at radiatorerne stod og buldrede,« fortæller Henriette Ølgaard.

Ægteparret valgte derfor at udskifte termovinduerne fra 1983 og få sat nye lavenergivinduer i. Karmene blev skiftet til en blanding af træ og aluminium. Kældervinduerne blev i denne omgang ikke skiftet, så i alt blev det til syv vinduer – inklusiv et større terrasseparti og en karnap – det hele til 75.000 kroner ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Cxense Display