Biludstyr der betaler sig

Der kommer mere og mere udstyr i bilerne, og i dag er detaljer som aircondition og metallak ligefrem nødvendigt, hvis du skal kunne sælge din nye bil igen.

BOLIG

Danske bilkøbere går utroligt meget op i brændstoføkonomien, når de køber ny bil, men i virkeligheden burde de hellere bekymre sig om værditabet, der er en langt tungere post på bilbudgettet. Så hvordan sikrer du et lavt værditab? Det gør du ved at købe en bil, der er nem at komme af med igen.

Helt grundlæggende handler det om at sikre sig en lav afskrivning ved at gøre bilen så attraktiv for så mange købere som muligt. Det gør du ved at vælge fem døre i stedet for tre og en populær farve. Bilen skal være sort, sortmetal, sølv, mørkeblå eller hvid, og du skal vælge en stationcar frem for en sedan eller en 3-dørs. Det er fortsat fordelagtigt at vælge en diesel frem for en benzin, især hvis bilen størrelsesmæssigt er i Golf-klassen og op ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler