At få boligen vurderet

Når du vil have din bolig vurderet, fordi du overvejer at sælge, er det en god idé at få flere mæglere til at kigge på ejendommen.

BOLIG

Flere mægleres øjne på boligen giver dig en større sikkerhed for, at prisniveauet bliver lagt det rigtige sted, og det giver dig mulighed for at se de forskellige mæglere an, så du kan vælge den rådgiver, du har mest tillid til – eller som kan give dig de bedste betingelser.

Der er stor forskel på, hvad mæglerne skal have i provision for at sælge din bolig. Sørg derfor for at få et klokkeklart tilbud, hvor du har let ved at overskue, hvad det vil koste dig. Når du har indhentet tilbud fra flere mæglere, kan du sammenligne deres tilbud og gå i dialog med den eller de ejendomsmæglere, du helst vil have til at sælge din bolig. Der er så meget rift om boligsælgerne, at du sagtens kan forhandle dig frem til nogle bedre betingelser.

Selve salgsvurderingen indeholder typisk en gennemgang og vurdering af ejendommen med mægleren og et bud på en pris. Mægleren kan også beregne dit overskud ved et eventuelt salg, hvilket typisk sker samtidig med, at I indgår en formidlingsaftale, der giver mægleren ret til at sælge boligen.

Tags

Anbefalede artikler