Asger øger over 10 år sin opsparing med 1 million kroner via én passiv investering i flere boligudlejningsejendomme

Asger er 64 år og råder over en større portefølje, som primært består af danske aktier. Han har længe haft et ønske om at placere en del af sine midler i ejendomme, men da han – som han selv siger – hverken er håndværker eller ejendomsspekulant ønsker han ikke en investering, hvor han skal bruge tid på f.eks. udvælgelse af ejendom, renovering, vedligeholdelse, udlejning og administration.

Annonce

BOLIG

Tilbage i april 2016 valgte Asger at investere 1 mio. kr. i en række boligudlejningsejendomme i København og Aarhus. Han investerede sammen med 119 andre investorer i ejendomsporteføljen Koncenton Metropol, fordi:

  • Han med en passiv ejendomsinvestering har udsigt til et stabilt, årligt afkast på 9% over 10 år, hvoraf 4% bliver udbetalt som løbende, årlige aktieudbytter.
  • Han synes, at sikkerheden i projektet er god, da afkastet alene er baseret på lejeindtægterne fra ejendommene, og ikke på spekulative prisstigninger.
  • Han spreder sin investering på flere boligejendomme og på den måde minimerer han sin risiko.
  • Han har en eksklusiv anvisningsret til de hundredvis af lejligheder, der indgår i porteføljen – et alternativ til f.eks. et forældrekøb.
  • Hans bindingsperiode i projektet er begrænset, da han har en exit-mulighed allerede efter 5 år.
  • Han skal ikke bekymre sig om alle de løbende opgaver, der normalt er ved en ejendomsinvestering.

Vil du vide mere om det projekt, som Asger investerede i? Se kort video og bestil materiale her

Asger og hans 119 medinvestorer har fået en god start

Opstarten af ejendomsprojektet, Koncenton Metropol, har været særdeles vellykket. Det blev således fuldtegnet på kort tid med en samlet projektsum på 579 mio. kr., og alle ejendommene er købt ind, ligesom at lånene er hjemtaget. På baggrund af dette er Asgers forventede årlige afkast efterfølgende blevet hævet fra 9% til 10%.

Nyt projekt baseret på samme koncept er kommet stærkt fra land

Søndag den 2. april 2017 blev efterfølgeren til Asgers projekt, Koncenton Metropol II, lanceret. Og nu efter blot seks uger har 98 investorer investeret 100 mio. kr. i egenkapital. Hele 61% af dem var i forvejen kunder hos Koncenton, og det store antal gensalg glæder Koncentons investeringsdirektør, Oliver Peters.

”Vi tolker de mange gensalg til eksisterende kunder som en tilkendegivelse af, at de har været tilfredse med deres tidligere projekter, og at de derfor også har tillid til, at Koncenton Metropol II bliver et godt projekt.”

Tegn aktier i Koncenton Metropol II til introkurs resten af maj

Investorer som går tidligt ind i projektet belønnes med nogle særligt lukrative vilkår. Således tilbydes de en lav introkurs på 0,99 frem til den 1 juni 2017, hvorefter kursen stiger. Derudover får investorer, som tegner inden juni også mulighed for at dele indskudsbetalingen op i to rater.

Kunne du tænke dig at vide mere om projektet og dine muligheder?

Få tilsendt et prospekt pr. mail her

 

Tags

Anbefalede artikler