Oplev vores eksklusive udvalg af drømmebiler til salg

I CARCLUB leder vi efter drømmebiler hver dag, så fortæl os om dine bildrømme, og vi vil glæde os til at opfylde dem.

Annonce

BOLIG

Find din drømmebil her

Vi har opbygget et troværdigt samarbejde med udvalgte tyske forhandlere – vi ved, hvad der skal være af udstyr på bilerne, og udstyrsniveauet på de fleste biler i Tyskland er markant højere end vi ser i Danmark. Ingen af vores kunder har den samme bil, alt er individuelt og sammensat ud fra forskellige drømme. Netop det er én af vores styrker.

Hvem er vi

CARCLUB er et anderledes og eksklusivt bilhus, drevet af entusiaster med solid baggrund i bilbranchen og erfaring fra bl.a. BMW, Audi, Mercedes-Benz og Porsche. Vi gør en dyd ud af en seriøs, kompetent og ærlig rådgivning, og vi går gerne det ekstra skridt, for at sikre at du får den bedste oplevelse med din nye bil. Uanset om den skal leases, købes eller finansieres. Vi tager naturligvis din nuværende bil i bytte.

Leasing

Vi tilbyder flex- og splitleasing til både private og erhverv. Mange kunder vælger en finansiel leasingaftale, som kører efter flexleasing-princippet. Begrebet flexleasing handler om at betale registreringsafgiften for en bestemt periode – ikke hele afgiften på én gang. Splitleasing er for dig, der ønsker firmabil uden beskatning. Vi deler din aftale op i to dele – en til dig privat og den anden del til din virksomhed. Hver måned faktureres de afholdte omkostninger ift. antal kørte kilometer – henholdsvis privat og erhverv.

CARCLUB – ikke et helt almindeligt bilhus

Kig forbi et af vores 3 showrooms, hvor vi altid har omkring 100 biler klar til levering. Det har altid høj prioritet for os at tilbringe meget tid sammen med vores kunder, så alle får en god og unik oplevelse ved at handle hos os. Kontakt os også gerne på telefon eller mail og få en snak om din bildrømme – vi hjælper dig med at gøre dem til virkelighed.

Tags

Anbefalede artikler