Taxaer scorer på busstrejken i morgen

Den ventede storstrejke blandt landets buschauffører sender taxabranchen på ekstraarbejde.

BILER

Småbørnsfamilien faldt pladask for den charmerende, gamle landejendom i udkanten af Snejbjerg ved Herning. Huset krævede dog mere end en kærlig hånd, og et af de helt store projekter var at lave den tidligere staldbygning om til boligens nye midtpunkt med køkken-alrum og stuehjørne. BO BEDREs indretningsekspert Birgit Tarp kom på besøg og lagde især mærke til behovet for moderne belysning, en ny, rummelig sofa og nogle tiltrængte farver.

For at skabe tydelig kontrast til husets mange hvide vægge, faldt valget på en stærk gul farve til stuehjørnets bagvæg. Herefter endte sofajagten med en beige luksusskindsofa med chaiselong – i en farve, familien aldrig ville have overvejet, før de så den live.

Tv’et har fået en oplagt og alligevel diskret plads op ad halvmuren, så man nu fra sofaen både kan nyde udsigten mod skoven, følge med i køkkenet og se fjernsyn. Det hvide skabsmodul med tekstile fronter skjuler dvd’en, mens udstyret stadig kan fjernbetjenes gennem lågerne.

Den stærke vægfarve har fået modspil af det kulørte gulvtæppe, mens de hvide, slanke reoler gør rummet visuelt større. Udvalgte accessories skaber en frisk harmoni – perfekt til børnefamiliens hverdag.

1 time – Æstetisk læsehjørne
Den lyse stueplads ved vinduet er blevet en indbydende hyggekrog til læsning og leg på den fleksible gulvchaiselong, der kan foldes og flyttes efter behov. Klasen af glaspendler er lette i deres udtryk og giver lys og stemning med gule stofledninger, som matcher sofahjørnets vægfarve. Udvalgt nips og krukken med en ny sort kæmpeorkidé er med til at understrege stuens nye stil.

1 dag – luksus-tv-hjørne
Opbevaring af hi-fi-udstyr, dvd med mere er et smertensbarn i de fleste hjem, men i det enkle, hvide møbel med stoflåger er alt gemt af vejen, mens man stadig kan fjernbetjene udstyret. Det hjemmegjorte maleri er skabt af tekstilstrimler, der matcher sofaens varme nuance, og som er klistret op på et gulmalet lærred. Ofte er det de sorte lædersofaer, der står udstillet i møbelhusene, så det er en god idé at kigge på skind i lyse naturfarver, som er mere feminine og bløder op på indretningen.

1 weekend – farver, former og design
Stuehjørnet har fået ekstra stjerneglans med moderne belysning, nye møbler og nye farver. Den gule bagvæg giver en flot grafisk kontrast til rummets øvrige hvide vægge og lyse møbler. Farven er ført videre i tekstiler, tilbehør og stofledningerne på de nye lamper, så der er skabt sammenhæng. Tv’et har skiftet plads og står nu diskret op ad halvmuren, hvor man kan se det fra den nye, sandfarvede lædersofa – et feminint alternativ til den sorte version.

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display