Sparede 18.000 kroner på at skifte selskab

Thomas Andreasen var efter en tvist så træt af sit gamle forsikringsselskab, at han flyttede alle familiens forsikringer. Han har en pæn samling køretøjer, så der var meget at spare på især bilparken.

BILER

En kloak faldt en dag sammen hos Thomas Andreasen på Vestfyn. Han mente dog, at det ikke ville blive et økonomisk problem, for han var jo forsikret mod rørskader. Det var hans forsikringsselskab dog ikke enig i.

 

Begrundelsen var, at der stod en bygning oven på kloakken, hvilket Thomas Andreasen ikke kunne se noget om i policen. Mens tvisten med forsikringsselskabet stod på, var der i tre måneder et hul på 20 meter i familiens indkørsel. For håndværkerne var gået midt i arbejdet, fordi de ikke var sikre på at få deres penge.

 

Det var først, da Thomas Andreasen ‘satte hårdt mod hårdt’, at familien slap for at betale regningen på 80.000 kroner. »Det er for meget for en lille familie. Det var først, da jeg sagde, ’vi ses i fjernsynet’, at der kom andre boller på suppen,« fortæller Thomas Andreasen, som på grund af den dårlige oplevelse henvendte sig til V-R Gruppen Forsikringsagenturer.
Thomas Andreasen og hans familie med to drenge på to og fire år betaler i dag 18.000 kroner mindre om året i forsikringer, end før de skiftede selskab.


Her fik han gennemgået familiens forsikringer for et årligt abonnement på 275 kroner plus 5-15 procent af forsikringspræmien. Gennemgangen gjorde, at familien har fået udskiftet bilforsikring, ulykke-, hus-, ansvar- og indbo- samt hundeforsikring, som er obligatorisk, når du har hund. Familien er dermed helkunde i forsikringssprog, og resultatet er ifølge Thomas Andreasen, at familien er »bedre dækket til billigere penge.«

 

 

Sparer 15.000 på bilpark

 

Besparelsen gælder specielt på Thomas Andreasens store lidenskab, der tæller fem-seks biler, deriblandt en Porsche Cayenne Turbo og tre veteranbiler, samt en motorcykel. Der lå cirka 15.000 sparede kroner ved at forsikre køretøjerne i det nye selskab i forhold til tilbuddet fra familiens gamle selskab.

 

Besparelserne løb i alt op i cirka 18.000 kroner om året. »Der er nogle indtegningsregler, som gør, at det kan være meget dyrt at forsikre specialbiler eller biler med nogle år på bagen, eller fordi man typisk forsikrer til nypris. Men vi kunne forsikre dem til dagsværdien, og så kan der være store penge at spare,« siger forsikringskonsulent Philip Jensen fra V-R Gruppen Forsikringsagenturer.

 

Egentlig ville Thomas Andreasen bare være bedre dækket end før, og han er derfor overrasket over, hvor meget han samtidig kunne spare. Men mest af alt er han glad for at slippe for besværet og bekymringerne.

 

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display