Sæt bilen til salg på mobilen på et øjeblik

BilBasen sætter en ny standard for, hvor hurtigt og enkelt du kan sætte bilen til salg via mobiltelefonen. Læs her, hvor nemt og hurtigt det er.

BILER

Fire tryk på mobilen, og så er din bil sat til salg. Med den seneste opdatering af BilBasens app er det nu muligt at sætte bilen til salg ved at tage foto med mobilen, indtaste registreringsnummeret, km-tallet og til sidst prisen. Det hele kan foregå på under ét minut.

”For første gang er det nemmere og mere enkelt at sætte bilen til salg via mobilen end computeren. Det har været en uhyre kompliceret teknologisk proces, men jeg er stolt af resultatet, hvor især brugervenligheden er i top. Det skal være enkelt og hurtigt at sælge bilen, og sådan er det blevet,” siger Andrew Whitehair, direktør for eBay’s danske motoraktiviteter herunder BilBasen.

Indhenter automatisk salgsoplysninger
Via indtastningen af registreringsnummeret henter BilBasen app’en automatisk over 20 stamdata på bilen såsom brændstofforbrug, tekniske data og andre oplysninger, som er relevante for at kunne sætte bilen til salg. Dernæst skal sælgeren blot indtaste bilens km-stand, og hvilken pris den skal sælges til. Det hele foregår på BilBasens app, som er downloadet af mere end 670.000 danskere.

”Vi vil nedbryde de tekniske barrierer, der afholder bilejerne fra at sætte deres bil til salg. I dag har vi flere brugere, som tilgår BilBasen fra en mobil platform end fra en computer, så det har været afgørende for os at lancere en mobil salgsfunktion, der sætter en ny standard,” siger Andrew Whitehair.

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display