Ny app guider dig til gratis parkering

Spar tid og penge med "Gratis Parkering", der gør det nemt at få overblik over gratis p-pladser i byerne.

  Foto: istockphoto.com  

BILER

Med "Gratis Parkering" kan du spare masser af tid og penge ved at lade appen guide dig til gratis parkeringspladser i byerne. Du kan eksempelvis bruge appen til at finde en gratis p-plads, når du besøger venner og familie i en by, du ikke kender, eller til at tjekke, om der skulle være en gratis plads i nærheden af dit arbejde.

”Lige nu er der 150 gratis p-pladser rundt om i byerne. Men antallet er stigende, og med brugernes hjælp er det meningen, at netværket af p-pladser vil blive ved med at vokse, så flere kan komme til at spare penge på parkeringen,” siger Jakob Tobias Nielsen, kommunikationsansvarlig for "Gratis Parkering".

Appen er brugerbaseret, og ved hjælp af din mobils GPS-funktion giver den dig et kort over byens gratis parkeringsmuligheder. Du kan altid finde din aktuelle position og se en rute til nærmeste gratis p-plads. Du kan også vælge steder som ’favoritter’ og let finde tilbage til din yndlingsplads. Indtil videre er der 44 pladser i København, mens resten er fordelt ud over landet.

Appen er ikke gratis, men med en pris på 8 kroner, skal der kun en enkelt parkering til, før den er tjent hjem.

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display