Køb bil for 3500 kr.

Et bilkøb begynder ofte med et kig på økonomien. Den månedlige udgift til finansieringen giver sin naturlige begrænsning - se her, hvad du kan få for 3.500 kroner om måneden.

BILER

En Opel Astra, en Toyota Auris hybrid stationcar eller el-bilen BMW i3. Det er alle muligheder, hvis dit budget for en ny bil ligger på 3.500 kroner i månedlig ydelse. Ud over finansieringen kommer der selvfølgelig brændstofforbrug, forsikringer og afgifter oveni dine månedlige udgifter, men posten for at låne penge til de fire hjul er ofte den største, når du besøger diverse bilforhandlere. Som udgangspunkt kan du vælge at finansiere din nye bil via bankerne eller bilforhandlerne. Det er ligesom at vælge mellem et flekslån eller et fastforrentet lån til boligen. Går du til pengeinstitutterne, kan du kun få et variabelt forrentet lån, der altså kan falde eller stige i takt med renteudsving. Hos bilforhandlerne kan du til gengæld få et fastforrentet lån. Derfor har bilforhandlernes tilbud, hvor du selv kommer med 20 procent af købssummen kontant, været udgangspunktet i Penge & Privatøkonomis undersøgelse. Her har vi set på, hvilke biler du kan få fra de mest populære mærker i 2013 ved en fast ydelse på 3.500 kroner

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display