Højsæson for firmabiler

De kommende måneder skifter tusindvis af danskere firmabil. Mød tre firmabilister, og hør, hvad de har valgt - og hvordan de bruger deres timer bag rattet effektivt.

BILER

Hvorfor har du valgt den bil, du kører i nu?
Jeg fik først tilbudt at overtage en Citroën C5 fra en tidligere kollega, hvor leasingen udløb. Men så fandt min chef og jeg ud af, at det bedre kunne betale sig at finde bilen i Tyskland. Det betyder også, at jeg kunne få bilen med alt i ekstra-udstyr. Automatgear, læderindtræk, elbetjent soltag, fuld navigation, CD changer ... Bilen var tre år gammel, og vi aftalte med Nellemann Leasing, at de købte bilen og leasede den til mig som firmabil. Det kunne alt i alt gøres til en rigtig attraktiv pris, fordi bilen var så billig i Tyskland. I Audien er vejstøjen lav. Jeg har kollegaer, der slås med tinnitus, fordi deres biler larmer meget på vejene ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display