Halvér prisen på bilens reparationer

Penge & Privatøkonomi har fået priser fra 25 værksteder på reparationer på en Audi A4 og en VW Passat. Prisforskellene løber i visse tilfælde op i over 13.000 kroner.

BILER

Når du sælger din bolig, nøjes du som prisbevidst kunde ikke blot med at få et tilbud fra en enkelt ejendomsmægler. Du ringer naturligvis til minimum tre.

Samme princip gælder ved reparationer af din bil. Penge & Privatøkonomi har tjekket priserne hos 25 værksteder fra Holstebro i vest til Taastrup i øst og fra Risskov i nord til Odense i syd. Resultatet er en prisforskel på 13.944 kroner fra den billigste til den dyreste, når der står Audi A4 Avant bag på bilen, og en forskel på 5.832 kroner, når bilen er en Volkswagen Passat Stationcar. Under samme gearskift viste pristjekket også, at det er billigere at få bilen lavet på Fyn og i Jylland, end det er på Sjælland ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display